Spred Juleglæde Gennem Musik med Vores Særlige Julekoncerter. 

Julen bringer en særlig magi, der forbinder os alle, og hos Sanggruppen Solong ønsker vi at skabe uforglemmelige øjeblikke gennem vores hjertevarme julekoncerter. Vi er ivrige efter at sprede juleglæde og varme i forsamlingshuse, firmaer, foreninger, kirker og enhver anden ramme, der ønsker at omfavne julens stemning.

Vores koncerter begynder med en blanding af populære og smukke sange, der langsomt fører publikum ind i den magiske julestemning. Vi forstår vigtigheden af at skabe en atmosfære, der fejrer både den generelle musikglæde og den specielle juleånd.

Som vores koncerter skrider frem, omfavner vi julesæsonen med melodier, der vækker minder, skaber varme og får hjertet til at synge af juleglæde. Vores mål er at fange den helt særlige stemning og sprede den magi, der hører julen til.

Med vores professionelle lyd- og lysudstyr sørger vi for, at hvert nuance af toner og hver stråle af lys bidrager til den unikke atmosfære. Og hvem ved, måske bringer vi endda en flot og hyggelig julemand med, der kan skabe ekstra julemagi for alle til stede.

Vi nærmer os vores julekoncerter med ydmyghed og passion, da det er vores privilegium at være en del af folks juletraditioner og skabe minder, der varer livet igennem. Så lad os sammen synge og sprede den musikalske juleglæde – for der er intet smukkere end at fejre denne særlige tid med fællesskab, sang og varme hjerter.

Kontakt os

For booking henvendelser kontakt:
Otto Skak på: booking@solong.dk

For øvrige oplysninger kontakt:
Poul-Erik Hansen på: mail@solong.dk

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.