Solong har i en del år afholdt egne Syng-med arrangementer, og vi har arrangeret disse Syng-med aftener i forsamlingshuse og andre steder, hvor man ser muligheden for at afholde det. Vi kan tilbyde et komplet arrangement, med sanghæfter, musik, underholdning m.v. Er du på udkig efter en uforglemmelig aften fyldt med sang, musik og fællesskab? Så er vores Syng-med koncerter det perfekte valg!

I Sanggruppen Solong brænder vi for at arrangere og afholde disse magiske begivenheder, der bringer glæde og samhørighed til forsamlingshuse, foreninger og lignende arrangementer. Hvis du er involveret i et forsamlingshus eller står i spidsen for arrangementer i en forening, så tøv ikke med at tænker: "Syng-med"! Vi leverer ikke bare musik; vi skaber en oplevelse, hvor alle kan synge med og føle glæden ved fællessang.

Vores tilstedeværelse ved disse arrangementer inkluderer ikke kun vores passionerede sangere, der giver den fuld gas, både som gruppe og solister, men vores toastmaster også styrer aftenen med professionel hånd. Vi sørger for sanghæfter og hjælper med plakater for at skabe den perfekte stemning.

Vores Syng-med koncerter er en fantastisk mulighed for at forene mennesker gennem musik. Vi bringer vores lyd- og lysudstyr, og alt dette bidrager til en mindeværdig aften, hvor tonerne fylder luften med glæde og samhørighed.

Kontakt os

For booking henvendelser kontakt:
Otto Skak på: booking@solong.dk

For øvrige oplysninger kontakt:
Poul-Erik Hansen på: mail@solong.dk

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.