Er du en del af bestyrelsen i en forening og leder du efter en uforglemmelig aften med fantastisk musik og levende underholdning? Solong er det perfekte valg til at skabe en mindeværdig oplevelse til jeres næste foreningsarrangement!

Vi brænder for at levere enestående musikalsk underholdning, der rammer plet og efterlader et varigt indtryk. Vores koncept bygger på det, vi gør bedst - at levere god musik, dygtige solister og sange, som alle kan synge med på og nyde.
Uanset om I ønsker at synge med på velkendte hits, læne jer tilbage og nyde vores toastmasters underholdning eller endda kaste jer ud på dansegulvet til de populære sange, der krydrer hverdagen, er det vores spidskompetence at imødekomme jeres ønsker og skabe en aften, I sent vil glemme.

Med vores lyd- og lysudstyr sørger vi for den rette stemning, hvor det hele samlet bidrager til den uovertrufne atmosfære. Vores toastmaster styrer aftenen med finesse, og vores dygtige sangere går forrest og giver den fuld gas, både som gruppe og solister, hvilket sikrer en fantastisk underholdning fra start til slut.

Vi går til hvert arrangement med en kombination af ydmyghed og entusiasme, for det er vores ære at være en del af jeres foreningsarrangementer og skabe en aften, der overgår alle forventninger. Lad os sammen skabe en oplevelse, der forbinder, begejstrer og skaber minder, som I vil tale om i lang tid fremover!

Kontakt os

For booking henvendelser kontakt:
Otto Skak på: booking@solong.dk

For øvrige oplysninger kontakt:
Poul-Erik Hansen på: mail@solong.dk

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.