Velkommen til Solongs Open Air Koncerter: En oplevelse og musikalsk glæde. 

Hos Sanggruppen Solong er vi stolte over at præsentere et af vores særlige arrangementer – vores Open Air koncert! Det er vores passion at skabe mindeværdige øjeblikke gennem musik og sang, og nu bringer vi den glæde ud under åben himmel.

Vi inviterer til en begivenhed, hvor fællesskab og melodiske toner forenes i smuk harmoni. Vores Open Air koncerter er ikke kun en koncert, det er en invitation til at synge med eller bare lade musikken omslutte dig i ren lytteglæde.

Med vores håndplukkede solister og talentfulde sangere bringer vi en bred vifte af populære sange og melodier. Fra de mest ikoniske hits til de skjulte perler – vores repertoire strækker sig bredt for at ramme enhver smag.

Vi erkender, at det ikke kun handler om sangen. Lyden spiller en afgørende rolle for at skabe den perfekte stemning, og det er derfor, vi investerer i topkvalitetsudstyr. 

Vores ambition er at skabe en uforglemmelig oplevelse for vores publikum, hvor musik og fællesskab forenes og skaber øjeblikke, der varer ved længe efter, at tonerne er forstummet. Så kom og deltag i vores næste Open Air koncert – lad os skabe magi sammen under den åbne himmel!

Kontakt os

For booking henvendelser kontakt:
Otto Skak på: booking@solong.dk

For øvrige oplysninger kontakt:
Poul-Erik Hansen på: mail@solong.dk

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.