Vi skaber magiske øjeblikke til firmaarrangementer. Står jeres firma foran en begivenhed, der fortjener en uforglemmelig fest? Hos Sanggruppen Solong er vi gode til at skabe levende og mindeværdig underholdning, der passer perfekt til firmaarrangementer som personalefester, jubilæer, indvielser og alt derimellem!

Vores repertoire spænder bredt med frisk og nutidig musik, der bringer en stemning, der er svær at modstå – det er næsten umuligt at lade være med at synge med eller danse! Vi bringer energien og festlighederne med os og sikrer, at alle får en fantastisk tid.
Uanset om I ønsker et kortere indslag eller en længere festlig oplevelse, er vi klar til at imødekomme jeres behov. Vores lyd- og lysudstyr er med til at skabe den rette stemning, mens vores dygtige toastmaster styrer aftenen med elegance og charme.
Vores sangere går forrest og giver den fuld gas, både som gruppe og solister, og skaber dermed en fantastisk underholdning, der vil begejstre jeres gæster og medarbejdere fra start til slut.
Vi nærmer os hvert firma arrangement med en kombination af ydmyghed og entusiasme, da vi ser det som en ære, at være en del af jeres særlige øjeblikke. Lad os sammen skabe en fest, der ikke blot fejrer firmaets succes, men også skaber et unikt og uforglemmeligt minde, som vil blive husket længe efter arrangementets afslutning!

Kontakt os

For booking henvendelser kontakt:
Otto Skak på: booking@solong.dk

For øvrige oplysninger kontakt:
Poul-Erik Hansen på: mail@solong.dk

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.