Vi skaber Musikalske Øjeblikke og varmer hjerterne på pleje- og ældrecentre. 

Vi hos Sanggruppen Solong stræber altid efter at bringe lys, glæde og musik ind i alles liv, især dem, der kan sætte pris på det mest. Derfor er vores besøg på plejecentre, ældrecentre, hospice og lignende institutioner en hjertevarmende del af vores mission.

Vi tror på, at musik har en magisk evne til at skabe forbindelser og sprede smil. Når vi besøger disse steder, bringer vi ikke kun vores lydudstyr, men også vores hjerte og lidenskab for at skabe mindeværdige stunder.

Vores repertoire af populære sange og musik inviterer til fællesskab og glæde. Vi elsker intet mere end at se beboerne synge med eller bare lade sig rive med af rytmen, der bringer glæde og varme til deres hjerter.

Vores besøg på pleje- og ældrecentre er en ærefuld opgave for os. Vi gør det uden at søge noget større vederlag, for det at se et smil brede sig eller en fod der tramper i takt er den største belønning, vi kunne ønske os.

Vores engagement i disse besøg er fyldt med ydmyghed og taknemmelighed over at kunne bringe en smule lys ind i borgerne på disse steder. Det er vores måde at give tilbage til samfundet og ære dem, der har formet vores fortid og vores fremtid.

Så når vi træder ind på pleje- og ældrecentrene, bringer vi ikke bare musik; vi bringer et varmt, bankende hjerte og et ønske om at skabe uforglemmelige øjeblikke gennem toner og samvær. Vi skaber musikalske minder sammen, der varer ved længe efter, vi har forladt stedet!

Kontakt os

For booking henvendelser kontakt:
Otto Skak på: booking@solong.dk

For øvrige oplysninger kontakt:
Poul-Erik Hansen på: mail@solong.dk

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.